Toimitusehdot ja maksutavat

VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN
Kun teet tilauksen, saat siitä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tehdessäsi tilauksen verkkokaupasta, sitoudut noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja. Postin saapumisilmoituksen vuoksi, liitä tilaukseesi myös puhelinnumerosi.

TOIMITUS JA TOIMITUSKULUT
Tilaukset toimitetaan postin tai matkahuollon paketteina sinua lähimpänä olevaan toimipisteeseen. Voit seurata toimituksesi etenemistä tilausvahvistuksesta löytyvällä seurantakoodilla. Saat saapumisilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun lähetys on noudettavissa. Arvioitu saapumisaika on noin 2-3 arkipäivää alkaen siitä päivästä, jolloin paketti on lähtenyt liikkeestämme. Kiinteä toimitusmaksu on 7 euroa.

TAKUU
Uusissa tuotteissa on yhden vuoden takuu ellei toisin mainita. Tehdastakuu voi olla myös pidempi jolloin tuote on rekisteröitävä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Takuu ei vastaa virheellisen käytön aiheuttamia vikoja. Ota takuuasioissa yhteys jukka.miettinen@atomcom.fi

PALAUTUKSET
Palautuksissa noudatamme kuluttajansuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Saat palauttaa käyttämättömän tuotteen 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin sen hinta palautetaan kokonaan. Palautusmahdollisuuden säilyttävä kokeilu tarkoittaa käytännössä sitä, että tuotteessa ei ole käytön jälkiä, ja se palautetaan omassa ehjässä alkuperäispakkauksessaan.

Huom. Jos palautettava tuote vastaa nettikaupassa annettua kuvaustaan eikä ole viallinen yksilö, sinun tulee maksaa palautuksen postikulut. Mutta jos sait jotain muuta kuin tilasit, palautus on sinulle maksuton. Jos siis haluat palauttaa jonkun tilaamasi tuotteen, ota aina ensin yhteyttä jukka.miettinen@atomcom.fi

Palautusoikeus ei koske myymälästä noudettuja tuotteita.

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Katso toimitusehtojen kieliversiot » 

ASIAKASPALVELU
Mikäli sinulle tulee jotakin tilaukseen tai tuotteisiin liittyvää niin ole yhteydessä jukka.miettinen@atomcom.fi