DAP XI-6 MKII 6,5″ / 1″ asennuskaiutin musta

200,00 Sis alv 24%

Kuvaus

DAP Xi MKII -sarja, kiinteiden ääniasennusten kaiutinsarja, joka on suunniteltu Xi-asennuskaiuttimista merkittävin muutoksin. Suurin muutos on Celestion HF -driveri, joka parantaa yksikön äänen suorituskykyä huomattavasti. Kotelo ja grilli on myös suunniteltu uudelleen nykyaikaiseksi ja tyylikkääksi.

Ulkonäön ja äänenlaadun lisäksi se on erinomainen myös asennusratkaisuissa: valinnaiset U-muotoiset kannattimet, ruuvikierteet ripustussilmukoiden käyttöön ja yleisimpien seinäkiinnikkeiden kiinnittämiseen.

Upotettu Speakon-liitin täydentää kotelon täydellistä suunnittelua. Viimeistelty naarmuuntumattomalla maalilla ja MagTag-metalligrillillä, joka voidaan irrottaa ilman työkaluja, nopeasti ja helposti.

Xi-5MKII ja Xi-6MKII ovat 16 ohmia suurten määrien asennuksiin. Xi-8MKII- ja XI-10MKII on käännettävät diskanttitorvet, mikä mahdollistaa käytön sekä vaaka- että pystysuorassa asennossa. Suuritehoisella subwooferilla on erittäin pienikokoinen muotoilu, joten se sopii kaikkiin paikkoihin ja lisävarusteena saatavalla ohuella seinäkiinnikkeellä on mahdollista asentaa subwoofer tiukasti seinään.

Xi-MKII-sarja täyttää nykypäivän standardit ja soveltuu monenlaisiin sisätiloihin, kuten ravintoloihin, kahviloihin, klubeihin, terveyskeskuksiin, teemapuistoihin ja mihin tahansa, missä vaaditaan erinomaista äänenlaatua ja pienikokoista kaiutinta .

  • 16 Ohm
  • Celestion Driver
  • Multiple mounting options
  • Smooth frequency response
  • Detachable MagTag metal grill

Saatat myös pitää...