DAP XI-6 MKII 6,5″ / 1″ asennuskaiutin valkoinen

200,00 Sis alv 24%

Kuvaus

DAP Xi MKII -sarja, kiinteiden ääniasennusten kaiutinsarja, joka on suunniteltu Xi-asennuskaiuttimista merkittävin muutoksin. Suurin muutos on Celestion HF -driveri, joka parantaa yksikön äänen suorituskykyä huomattavasti. Kotelo ja grilli on myös suunniteltu uudelleen nykyaikaiseksi ja tyylikkääksi.

Ulkonäön ja äänenlaadun lisäksi se on erinomainen myös asennusratkaisuissa: valinnaiset U-muotoiset kannattimet, ruuvikierteet ripustussilmukoiden käyttöön ja yleisimpien seinäkiinnikkeiden kiinnittämiseen.

Upotettu Speakon-liitin täydentää kotelon täydellistä suunnittelua. Viimeistelty naarmuuntumattomalla maalilla ja MagTag-metalligrillillä, joka voidaan irrottaa ilman työkaluja, nopeasti ja helposti.

Xi-5MKII ja Xi-6MKII ovat 16 ohmia suurten määrien asennuksiin. Xi-8MKII- ja XI-10MKII on käännettävät diskanttitorvet, mikä mahdollistaa käytön sekä vaaka- että pystysuorassa asennossa. Suuritehoisella subwooferilla on erittäin pienikokoinen muotoilu, joten se sopii kaikkiin paikkoihin ja lisävarusteena saatavalla ohuella seinäkiinnikkeellä on mahdollista asentaa subwoofer tiukasti seinään.

Xi-MKII-sarja täyttää nykypäivän standardit ja soveltuu monenlaisiin sisätiloihin, kuten ravintoloihin, kahviloihin, klubeihin, terveyskeskuksiin, teemapuistoihin ja mihin tahansa, missä vaaditaan erinomaista äänenlaatua ja pienikokoista kaiutinta .

  • 16 Ohm
  • Celestion Driver
  • Multiple mounting options
  • Smooth frequency response
  • Detachable MagTag metal grill
RMS Power Input 175 W
Peak Power Input 700 W
Passive Input Connection NL4
Speaker System 2-Way
Speaker Sensitivity (1w/1m) 92 dB
Max. SPL on 1m 122 dB
Frequency Response Minimum 80 Hz
Frequency Response Maximum 20.000 Hz
Frequency Response (-10dB) Minimum 80 Hz
Frequency Response (-10dB) Maximum 20.000 Hz
Woofer Diameter 6.5 “
Woofer Voice Coil 1.5 “
Compression Driver Diameter 1 “
Compression Driver Voice Coil 1 “
Dispersion Angle Horizontal 90 °
Dispersion Angle Vertical 60 °
Length (mm) 226 mm
Height (mm) 333 mm
Width (mm) 250 mm
Weight 6 kg
IP Rating IP20(indoor use only)
Material Wood
Colour White
Rotatable Horn No
Speaker Grill Steel

Saatat myös pitää...